ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ PAMI Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η Pami Enterprises Hellas είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύσει την Ελληνική αγορά με παραφαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά υψηλής ποιότητας. Έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να έχει την αναγνώριση των συνεργατών της ,η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση τους ,καθώς επίσης και στην συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αυτή, όσοι καταναλωτές εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

Η εταιρεία μας κάνει συνεχή έρευνα αγοράς, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και δραστηριοποίηται σε δύο κλάδους:

Την παραγωγή σε φασόν και διάθεση δικών μας προϊόντων στην Ελλάδα.

Την  αποκλειστική αντιπροσωπεία Οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά με κύριο κανάλι διανομής τα φαρμακεία με τοπικούς αντιπροσώπους και με δικό μας απόλυτα εξειδικευμένο δίκτυο πωλήσεων. Παράλληλα εξυπηρετούμε και αλλά κανάλια διανομών όπως αλυσίδες Super Market και μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, ιατρεία, χώρους αισθητικής κ.ά.

Φιλοσοφία και στόχος της εταιρείας είναι η σωστή κάλυψη των αναγκών της αγοράς και η παρουσίαση νέων πρωτοποριακών προϊόντων στην αγορά του  καθώς επίσης και να προμηθεύσει την Ελληνική και παγκόσμια αγορά με προϊόντα ποιότητας τα οποία συμβάλουν στο μέγιστο στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής.

Αρκαδίου 57-59 Βούλα 166-73 Αθήνα

Τηλ:210-8953619 Fax:210-8990013 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  www.pamihellas.gr

Read 2273 times
(0 votes)