ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η BEAUTY MACEDONIA "ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014"

Η 19η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων& Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTYMACEDONIA-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014» διεξήχθη με Απόλυτη Επιτυχία από 29 Νοεμβρίου έως και 1Δεκεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ/HELEXPO(περίπτερο 13), στη Θεσσαλονίκη.

Η BEAUTY, έχοντας αγκαλιάσει τους κλάδους της Αισθητικής, της Περιποίησης Άκρων, και της Κομμωτικής, αποτελεί το

Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός

για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου

της «Ομορφιάς…. από την κορυφή μέχρι τα νύχια»

Η πολυετής πείρα της Διοργανώτριας εταιρείας αλλά και η απόλυτη εμπιστοσύνη & αναγνώριση που έχει πια κερδίσει η BEAUTY, εξασφάλισε για άλλη μια φορά, την Ανεπανάληπτη Επιτυχία της Έκθεσης με 101 εκθέτες και 15.024εισόδους κατά το τριήμερο, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός της παραμένει αναλλοίωτος και δυνατός ακόμα και εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που ταλαιπωρεί τη χώρα μας.

Η διοργανώτρια εταιρεία BEAUTY GREECE TSIRIMOKOUπροσκαλεί όλους τους επαγγελματίες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς:

στη«BEAUTY GREECE - ΑΝΟΙΞΗ 2015», που θα διεξαχθεί από τις 18έως και τις 20Απριλίου2015, στο ΜΕΚ Παιανίας, αλλά και στην καλοκαιρινή «BEAUTYMACEDONIA– ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014», που θα δειξαχθεί από τις 23 έως και τις 25 Μαΐου 2015.

Read 2171 times
(0 votes)