ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NAILCHIC 2016

«Νύχια εφ’ όλης της ύλης»

 

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!!!

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ!!!

 

               Το 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του περιοδικού μας αποτελεί πηγή έμπνευσης, αλλά και κορυφαίο θεσμό συνάντησης Ελλήνων και ξένων ομιλητών, που έρχονται για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους σε όλες τις τεχνίτριες νυχιών που θα το παρακολουθήσουν.

               Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας, αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών, σπουδαστών και επαγγελματιών, που σπεύδουν να κλείσουν θέση!

             Το κύρος και η ποιότητα των εκπαιδευτικών παρουσιάσεων, οι καινούργιες τάσεις του NAILART, οι νέοι ορίζοντες επιχειρηματικότητας, η ενημέρωση και οι τρόποι αντιμετώπισης προβληματικών νυχιών από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου, θα προσφέρουν πολύτιμα εφόδια για την ασφάλεια και την αναβάθμιση του επαγγέλματός σας!

           Υπενθυμίζουμε ότι το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο GrandHotelPalace (Μοναστηρίου 305 – 307) και οι συμμετέχουσες θα λάβουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ από τη Γαλλική διοργάνωση του Συνεδρίου.

          Παράλληλα, σε διπλανή αίθουσα, θα διεξαχθεί ο 3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ NAILCHIC που θα αναδείξει το νέο αστέρι του NAILART!

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:  2105913650

και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nouvelles-esthetiques.gr

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ENTOΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση,

μείνετε συντονισμένοι στο site του περιοδικού:

 www.nouvelles-esthetiques.gr

Read 754 times
Rate this item
(0 votes)