Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς της Βορ. Ελλάδος Featured

Η 20η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTYMACEDONIA - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015», ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2015, με Ανεπανάληπτη Επιτυχία συγκεντρώνοντας 16.343 επαγγελματίες επισκέπτες, από τους κλάδους της Αισθητικής, της Περιποίησης Άκρων, της Κομμωτικής και του ευρύτερου χώρου της Ομορφιάς.

 

Συνολικά 106 εκθέτες, κυρίως από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, έδωσαν το παρόν στον εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας 4.500τμ, της ΔΕΘ/HELEXPO (περίπτερο 13), στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη. Με τη δυναμική τους παρουσία, έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα κόντρα στο αντίξοο οικονομικό περιβάλλον και την ατμόσφαιρα απαισιοδοξίας που επικρατεί, αποδεικνύοντας ότι η Ομορφιά μπορεί και θα τα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση.

 

Οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις που επικρατούν στους κλάδους που δραστηριοποιούνται και να γνωρίσουν σύγχρονες λύσεις που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη για εξοπλισμό, προϊόντα και υπηρεσίες, κλείνοντας συμφέρουσες συμφωνίες.

 

Οι εταιρίες παράλληλα, μπόρεσαν να επωφεληθούν από την δυνατότητα προώθησης των δραστηριοτήτων και των προϊόντων τους σε ένα τόσο ευρύ κοινό, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως η BEAUTY αποτελεί το…

Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός

για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου

της Ομορφιάς…. από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Δυναμικά ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των δύο επόμενων εκθέσεων :

Την «BEAUTY GREECE - ΑΝΟΙΞΗ 2016», που θα διεξαχθεί από τις 7 έως και τις 9 Μαΐου 2016, στο ΜΕΚ Παιανίας και την «BEAUTYMACEDONIA – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016», που θα διεξαχθεί από τις 28 έως και τις 30 Μαΐου 2016, στη HELEXPO, στην Θεσσαλονίκη.

Προσκαλούμε λοιπόν, για άλλη μια φορά, όλους τους επαγγελματίες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς, στο «Ομορφότερο Ραντεβού». Να είστε εκεί!!

 

Διοργάνωση - Πληροφορίες:

BEAUTYGREECETSIRIMOKOU - Τηλ.: 2109010016, www.beautygreece.gr

 

Read 572 times
Rate this item
(0 votes)