Published in ΓΑΜΟΣ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

        

MAΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

 

Πληροφόρηση:Γαλλική έκδοση  “les nouvelles esthetiques spa”

Επιμέλεια κειμένου:Φανή Παναγοπούλου

 

Το νυφικό μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εμφάνιση της νύφης, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει  να είναι διακριτικό και συγχρόνως να βρίσκεται σε αρμονία με το στυλ και το χρώμα του νυφικού που έχει επιλέξει και που δηλώνει το προσωπικό της στυλ. Ποιό είναι λοιπόν το μυστικό για ένα αρμονικό νυφικό μακιγιάζ, το οποίο θα αντέξει στα φιλιά, στα δάκρυα συγκίνησης, στην ζέστη των προβολέων, χωρίς να αλλοιωθεί αλλά και χωρίς να είναι υπερβολικά «φορτωμένο»

Ο KimBourhila διάσημος μακιγιέρ και μόνιμος συνεργάτης της L' OrealParis, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία, μακιγιάροντας προσωπικότητες της τέχνης και του modeling, σας δίνει τις απαντήσεις…

Κατ’ αρχήν λοιπόν ο στόχος σας πρέπει να είναι το να αναδείξετε την προσωπικότητά της νύφης και όχι να την μεταμορφώσετε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Ο ΚimBourhila, τονίζει ότι αυτά που πρέπει να καλλιεργεί και συνεχώς να αναπτύσσει, ένας ή μια επαγγελματίας του μακιγιάζ, είναι η πρωτοτυπία και η δημιουργικότητα! Γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να περιοριστεί στην στοιχειώδη εκπαίδευση, αλλά αντιθέτως να κάνει συνεχή βήματα εξέλιξης, με συμπληρωματική εκπαίδευση (σεμινάρια), στις νέες μεθόδους και νέες τάσεις της κάθε εποχής!

 

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΥΦΗ

Όταν ο ΚimΒourhilaσυναντά μια μέλλουσα νύφη, προσπαθεί να καταλάβει την προσωπικότητά της, λαμβάνει υπόψη του το στυλ της νύφης, (κλασσικό ή μοντέρνο), το νυφικό, την κόμμωση, τα χρώματα της ανθοδέσμης και του στολισμού της εκκλησίας, καθώς και την εποχή, για να δημιουργήσει ένα όμορφο και αρμονικό μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος μακιγιάζ για νύφη. Ο στόχος είναι η ανάδειξη της ομορφιάς της γυναίκας που αναλαμβάνετε, δηλαδή να την κάνετε να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φρέσκια και όμορφη. Θα πρέπει το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών να είναι αρμονικό, για ένα φυσικό σοφιστικέ αποτέλεσμα. Είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και φυσικό. Όταν η μέλλουσα νύφη θα έρθει για το δοκιμαστικό, ζητήστε της να έρθει μακιγιαρισμένη. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το στυλ της, καθώς και το τι ακριβώς θα πρέπει να διορθώσετε, να βελτιώσετε ή να διατηρήσετε, για να μην αλλοιωθεί η προσωπικότητα της.

 

Για παράδειγμα, αν η πελάτισσά σας συνηθίζει να μακιγιάρει έντονα τα μάτια της, ενώ τα χείλια της να προτιμά να είναι σε φυσικές αποχρώσεις, θα πρέπει να  ακολουθήσετε την προτίμησή της και στο νυφικό μακιγιάζ. Σχεδόν όλες οι νύφες θέλουν την ημέρα του γάμου τους να είναι ο εαυτός τους, αλλά πολύ πιο όμορφες!  Δεν επιθυμούν την μεταμόρφωση τους, αλλά την ανάδειξη των πιο όμορφων χαρακτηριστικών τους και το καμουφλάζ κάποιων ατελειών, που εκείνες διακρίνουν στο πρόσωπο τους!

 

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Οι περισσότεροι επαγγελματίες του μακιγιάζ επιλέγουν τους τόνους του ροζ, γιατί το ροζ είναι ένα χρώμα που φωτίζει, αναδεικνύει και προσθέτει φινέτσα. Αλλά το ροζ θέλει προσοχή στην απόχρωσή του (φούξια, στο χρώμα του κουφέτου, παστέλ) , γιατί μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, αν το χρώμα των ματιών της πελάτισσάς σας δεν ταιριάζει με την απόχρωση που επιλέξατε ή αν δεν ταιριάζει με το σχέδιο του νυφικού (ρετρό, μπαρόκ, κλασσικό, μοντέρνο...). Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο, γι' αυτό πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψη σας το χρώμα των ματιών και του δέρματος της και κυρίως να γνωρίζετε το χρώμα και το στυλ του νυφικού αλλά και της ανθοδέσμης που θα κρατά η νύφη. Αν το νυφικό θα είναι λευκό, η ανθοδέσμη θα κάνει τη διαφορά. Αν για παράδειγμα η ανθοδέσμη αποτελείται από κόκκινα τριαντάφυλλα, επιλέξτε κόκκινο χρώμα για τα χείλη, ενώ το μακιγιάζ των ματιών θα είναι πιο φυσικό, επιλέγοντας αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ στις σκιές.  

Αν η ανθοδέσμη δεν έχει έντονα χρώματα, μπορείτε να συνδυάσετε το μακιγιάζ με τις αποχρώσεις του στολισμού της εκκλησίας ή με το που γίνεται ο γάμος (στην εξοχή ή στην πόλη) και προτείνετε ανάλογα κάτι πιο κλασσικό ή μοντέρνο. Όλες οι λεπτομέρειες λοιπόν θα πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν και να μην παραμένετε στα τετριμμένα και τα… πολύ «ροζ»

Αν η πελάτισσά σας δεν συνηθίζει να μακιγιάρεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλά χρώματα στα μάτια. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα φωτεινό και φυσικό και όχι παραφορτωμένο. Εδώ ο στόχος είναι η ανάδειξη της ομορφιάς, μέσα από το παιχνίδι του ντεγκραντέ, αξιοποιώντας τις σκιές και το φως. Είναι πολύ σημαντικό να σεβαστείτε τους κανόνες του φωτός, το τόξο να είναι σωστά φωτισμένο και το μάτι διακριτικά τονισμένο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μικρά περλέ στρας στο τόξο για περισσότερη λάμψη.

Το μακιγιάζ της νύφης δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας και οι σωστοί επαγγελματίες οφείλουν αυτό να το σεβαστούν και να βάλουν όλη τη γνώση, ταλέντο και φαντασία τους, αλλά πάντα σε συνεννόηση και συνεργασία με την ίδια τη νύφη!

Το τελικό συμπέρασμα – όπως τονίζει  ΚimΒourhila- είναι, ότι δεν υπάρχει προκαθορισμένο στυλ στο νυφικό μακιγιάζ και μπορεί να είναι από το πιο φυσικό ως το πιο σοφιστικέ, αρκεί να ταιριάζει με το στυλ και την προσωπικότητα της νύφης…….

 

             Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

  Το καλοκαίρι, το φως είναι διαφορετικό, είναι πιο φωτεινό. Αν υποθέσουμε ότι η πελάτισσά σας είναι μελαχρινή με καστανά μάτια, μπορείτε να παίξετε με σκιές σε χρυσό, καφέ ή χακί, που θα φωτίσουν και θα ζεστάνουν το χρώμα της, δίνοντάς της υγιή όψη. Αφήστε τα χείλια φυσικά και εφαρμόστε ένα απαλό στο χρώμα του βερίκοκου ή χρυσαφί (bronze) ρουζ, για να αναδείξετε ακόμα πιο πολύ το χρυσό χρώμα. Τονίστε τα μάτια με μάσκαρα, καθώς και μ' ένα καφέ ματ ή σε χρυσό τόνο μολύβι. Το σημαντικό είναι να υπάρχει αρμονία με την εποχή και το χρώμα του δέρματος της πελάτισσάς σας, χωρίς να την υπερφορτώσετε. Αν η νύφη είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια, ξεκινήστε με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας συμπληρωματικά χρώματα. Τα μπλε μάτια αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο, εφαρμόζοντας ζεστά χρώματα: καφέ, ροδακινί, βερικοκί και χρυσό, τα οποία την κολακεύουν πολύ. Αν πάλι δεν θέλει χρώμα, επιλέξτε το χρώμα του καπνού (fumé),θα τονιστούν μόνο τα μάτια της, θα φαίνονται ακόμα πιο μπλε και θα είναι υπέροχα με το φωτεινό χρώμα του δέρματός της.

 

Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Αν το ίδιο άτομο (μελαχρινή με καστανά μάτια) παντρεύεται το χειμώνα, επιμείνετε στη λάμψη του χρώματος. Γιατί το χειμώνα, το χρώμα του δέρματος είναι πιο θαμπό, γι’ αυτό προτιμήστε να δουλέψετε με βάσεις που θα το φωτίσουν. Επιλέξτε ένα ροζ στην απόχρωση του κουφέτου ή ένα μωβ ροζ, το οποίο θα δώσει φρεσκάδα στα μάγουλα. Για τα μάτια, αν η πελάτισσά δεν επιθυμεί πάρα πολύ χρώμα, επιλέξτε ένα «καπνισμένο» γκρι (fumé), το οποίο φωτίζει και κολακεύει ιδιαίτερα το χειμώνα. Όλα τα χρώματα όπως το μενεξεδί, το λιλά ή το δαμασκηνί, τα οποία αναμειγνύονται με το γκρι, είναι πολύ φωτεινά και όμορφα.

Αν η πελάτισσά σας είναι ξανθιά με μπλε μάτια, μπορείτε να επιλέξετε ζεστά χρώματα, όπως και το καλοκαίρι, αλλά πιο σκούρα: Σκιά μπορντό, καφέ στην απόχρωση του χαλκού, ή σοκολατί και για τα μάγουλα χρώματα όπως το ροζ, το ροζ μωβ, ή το παστέλ.

 

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΩΡΙΜΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΝΥΦΗΣ

Στις μέρες μας, οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους δεν παντρεύονται σε πολύ νεαρή ηλικία! Για μια ώριμη σε ηλικία νύφη, ο στόχος είναι το λαμπερό, αλλά ταυτόχρονα διακριτικό και φίνο αποτέλεσμα. Προσοχή στην επιλογή απόχρωσης της βάσης μακιγιάζ (fondde teint) και της πούδρας, των οποίων το χρώμα πρέπει να είναι απαλό (pastel). Μια πολύ νέα νύφη μπορεί να παίξει στο μακιγιάζ με έντονα χρώματα και ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά η πιο ώριμη νύφη θα πρέπει να επιλέξει απαλά χρώματα και να αποφύγει οτιδήποτε μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται υπερβολικό!

 

ΑΝ Η ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ

Μπορεί η πελάτισσά σας να επιμένει ότι στο γάμο της επιθυμεί, κάτι τελείως διαφορετικό από το συνηθισμένο της μακιγιάζ. Θα λάβετε υπόψη σας τις επιθυμίες της, αλλά πάντα με μέτρο. Θα δημιουργήσετε μεν κάτι διαφορετικό, αλλά με γνώμονα το καθημερινό της μακιγιάζ. Για παράδειγμα, αν συνηθίζει να τονίζει τα μάτια της όταν μακιγιάρεται, είτε μ' ένα μολύβι είτε  μ’ ένα eyeliner, επιλέξτε ένα πολύ όμορφο eyelinerτύπου μαρκαδόρου και προσθέστε αυτό που αλλάζει ριζικά το βλέμμα: τις ψεύτικες βλεφαρίδες! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα κάνουν πιο έντονο το βλέμμα και ενώ τα μάτια της, θα είναι μακιγιαρισμένα  με το ίδιο στυλ που είναι πάντα, ταυτόχρονα θα δείχνουν πιο εντυπωσιακά! Οι λεπτομέρειες, όπως οι ψεύτικες βλεφαρίδες, προσθέτουν μια εντυπωσιακή πινελιά και βελτιώνουν το αποτέλεσμα χωρίς να αλλοιώνουν το προσωπικό στυλ της νύφης!

Συχνά γυναίκες που δεν συνηθίζουν να μακιγιάρονται έντονα, θεωρούν  ότι την ημέρα του γάμου τους, θα πρέπει να κάνουν κάτι διαφορετικό, αλλά έχουν κι ένα άγχος για το αποτέλεσμα! Προβληματίζονται για το αν το μακιγιάζ θα δείχνει πολύ φορτωμένο. Ο KimBourhilaτις προτρέπει στο να επιλέξουν εκείνες χρώματα και μετά κάνει ένα βήμα παραπάνω! Αν έχουν επιλέξει καφέ αποχρώσεις, προσθέτει λίγο χρυσό ή ιριδίζον περλέ σαμπανί. Αν πάλι έχουν επιλέξει τις μαύρες ή τις γκρι αποχρώσεις, προσθέτει λίγο ροζ, μενεξεδί ή φωτεινό ασημί, τα οποία συνυπάρχουν αρμονικά.

Συμβουλή του:Μην εφαρμόζετε το καθαρό χρώμα στο βλέφαρο γιατί το κάνει να φαίνεται υπερβολικό. Συνδυάστε αρμονικά δύο χρώματα, κάνοντας μείξεις. Την εφαρμογή ενός μόνου χρώματος ξεχάστε την! Επιλέξτε ένα ντεγκραντέ χρωμάτων σε αποχρώσεις όπως, γκρι μενεξεδί ή μαύρου γαλάζιου. Επίσης το μπλε ανθρακί είναι εκπληκτικό. Πάντα να παίρνετε σαν βάση το χρώμα που η πελάτισσα εφαρμόζει όλη τη χρονιά και είτε πρόκειται για καφέ, είτε για μαύρο, είτε για γκρι, προσθέστε μια μικρή πινελιά ενός άλλου χρώματος στη βάση κι αυτό θα κάνει τη διαφορά, θα μεταμορφώσει το μακιγιάζ, θα φωτίσει και θα δώσει λάμψη στο βλέμμα.

 

ΠΛΑΣΙΟ: Τα χρώματα που θα επιλέξετε είναι πολύ σημαντικά στο μακιγιάζ της νύφης και δεν είναι μόνο αποχρώσεις του ροζ.

 

ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Κάποιες γυναίκες έχουν μακριές βλεφαρίδες αλλά θέλουν  να αποκτήσουν όγκο για να φαίνονται πιο πυκνές. Ορισμένες πάλι δεν έχουν σχεδόν καθόλου βλεφαρίδες. Εφαρμόστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σύμφωνα με το σχήμα του ματιού και σύμφωνα με τις ήδη υπάρχουσες. Αν το μάτι της νύφης είναι στρογγυλό και επιθυμεί να φαίνεται «αμυγδαλοτό», δουλέψτε με το eyelinerκαι τη μάσκαρα και προσθέστε στην εξωτερική γωνία μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες για να τονίσετε το σύνολο. Αν η πελάτισσα επιθυμεί όγκο, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ιδανικές. Αν αντίθετα επιθυμεί πιο φυσικό αποτέλεσμα, προτείνετέ της extensions βλεφαρίδων. Μικρές λεπτομέρειες, που όμως κάνουν τη διαφορά!

 

Η ΠΟΥΔΡΑ

 Ένα σημαντικό σφάλμα στο νυφικό μακιγιάζ, όπως επισημαίνει ο KimBourihla, είναι η υπερβολική πούδρα! Η θεωρία που λέει ότι, για να αντέξει το μακιγιάζ πολλές ώρες πρέπει  να χρησιμοποιηθεί υπερβολική πούδρα, είναι εντελώς λανθασμένη και το αποτέλεσμα κάνει το πρόσωπο της νύφης να φαίνεται λες και έχει μπει σε γύψο. Η νύφη, κυρίως αν δεν συνηθίζει να βάφεται την υπόλοιπη χρονιά, μοιάζει σαν μεταμφιεσμένη. Η δουλειά που πρέπει να κάνετε με την πούδρα είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά η υπερβολή στην εφαρμογή της δεν θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ, το αντίθετο! Αυτό που θα πρέπει να εφαρμόσετε είναι ειδικές σταθεροποιητικές βάσεις και να στοχεύσετε σ’ ένα λαμπερό, φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα, που θα αντέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης, παρ’όλη τη συγκίνηση, τη ζέστη των προβολέων και τους ασπασμούς των συγγενών και φίλων!

Ωστόσο ακόμα και ένα άψογο μακιγιάζ, καλό θα είναι, να φρεσκαριστεί μετά την τελετή ή κατά την διάρκεια της δεξίωσης. Αν το μακιγιάζ είναι καλοδουλεμένο, το μόνο ρετούς που θα γίνει θα είναι στα χείλια εξαιτίας των πολλών φιλιών. Επίσης εξαιτίας της συγκίνησης και της ζέστης, η άκρη της μύτης και των ζυγωματικών μπορεί να γυαλίζει. Η νύφη θα πρέπει να έχει μαζί της μια πούδρα και ένα κραγιόν ή ένα lip gloss. Όλα τα υπόλοιπα όμως θα πρέπει να παραμείνουν αναλλοίωτα, με τα χρώματα ζωηρά και δροσερά.

Για να περιορίσει την φθορά του μακιγιάζ των ματιών της νύφης, ο KimBourhilaχρησιμοποιεί περισσότερο σκιές  απ' ότι μολύβια, κυρίως για το εσωτερικό και κάτω μέρος του ματιού. Αντίθετα με το μολύβι, η σκιά δεν αλλοιώνεται, και θα κρατηθεί σταθερή, ακόμα κι αν κάποιο δάκρυ κυλήσει…

Ο KimBourhilaσυνιστά να χρησιμοποιείτε κυρίως το υγρό fondde teint, που είναι πιο απλό στη χρήση. Το stick ή το cakeείναι σαφώς πιο καλυπτικό και καλό είναι να το χρησιμοποιείτε στις ώριμες σε ηλικία νύφες. Το ιδανικό είναι να εφαρμόζετε δύο χρώματα, και δουλεύοντας με τις σκιές και το φως και αναμειγνύοντάς τα, θα καταλήξετε στο χρώμα που ταιριάζει στο δέρμα της πελάτισσας σας. Το υγρό  fondde teint είναι ιδανικό όταν στοχεύουμε σ’ ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΒOURHILA

Μην φοβάστε να παίζετε με τα χρώματα και να συζητάτε με την πελάτισσά σας. Ο διάλογος μαζί της είναι πολύ σημαντικός για να την γνωρίσετε καλύτερα. Επίσης η φωτογραφία του νυφικού, καθώς και μερικά δείγματα μακιγιάζ που ίσως έχει επιλέξει η νύφη από περιοδικά ομορφιάς γιατί της άρεσαν είναι σημαντικά, ώστε να πετύχετε το 100% του μακιγιάζ τη μέρα του δοκιμαστικού. Με γνώμονα τις επιθυμίες της μέλλουσας νύφης, με διακριτικό και επαγγελματικό τρόπο, χωρίς να προσπαθήσετε να επιβάλλετε την γνώμη σας προχωρήστε ήρεμα και κάντε τις προτάσεις σας. Ο διάλογος μαζί της είναι πολύ σημαντικός γιατί έτσι η νύφη θα αφήσει να φανεί η προσωπικότητα της και αυτό θα σας καθοδηγήσει, στην επιλογή των χρωμάτων αλλά και του στυλ του μακιγιάζ. Την ημέρα του δοκιμαστικού λοιπόν, πρώτα συζητήστε πολύ μαζί της και κατόπιν προχωρήστε στην εφαρμογή του μακιγιάζ. Αυτό που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας όταν αναλαμβάνετε ένα νυφικό μακιγιάζ, είναι ότι για κάθε νύφη, η μέρα του γάμου της είναι από τις πιο σημαντικότερες μέρες της ζωής της και δεν πρέπει να την απογοητεύσετε!

 

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ιδανικό είναι η νύφη και ο μακιγιέρ ή η μακιγιέζ, να συναντηθούν αφού έχουν αποφασιστεί όλες οι  υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τον γάμο! Η εποχή που θα γίνει ο γάμος, το νυφικό, η κόμμωση με τα  αξεσουάρ της (πέρλες λουλούδια...) , η ανθοδέσμη, ο στολισμός της εκκλησίας. Όλα αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός μακιγιάζ που θα πρέπει να «δέσει» αρμονικά μαζί τους. Ο KimBourhilaέρχεται σε επαφή με την μέλλουσα νύφη για το δοκιμαστικό όταν είναι έτοιμη να τον ενημερώσει για όλες τις άλλες επιλογές της. Συνήθως ένα δοκιμαστικό αρκεί, αλλά αν καταλάβετε ότι η ίδια το επιθυμεί,  προτείνετε της και δεύτερο. Καλό θα ήταν η μέλλουσα νύφη να φέρει φωτογραφία του νυφικού για να δείτε αν υπάρχει δαντέλα, στρας, Swarovski, αν το νυφικό έχει ντεκολτέ, αν είναι ανοιχτό στην πλάτη...Επίσης να σας ενημερώσει για την ανθοδέσμη και το στολισμό που έχει επιλέξει! Ο KimBourhilaόταν κλείνει ραντεβού για το δοκιμαστικό ζητάει από την πελάτισσα, όταν συναντηθούν να έχει μαζί της φωτογραφίες με μακιγιάζ που θα έχει κόψει από περιοδικά ομορφιάς και που ίδια θεωρεί όμορφα είτε γιατί της αρέσουν τα χρώματα, είτε γιατί της αρέσει ο τρόπος που έχουν μακιγιαριστεί τα μάτια, είτε γιατί της αρέσει το σχήμα των φρυδιών του μοντέλου... Θα σας διευκολύνει πολύ στη δουλειά σας το να γνωρίζετε τις προτιμήσεις της, για να πετύχετε ένα αποτέλεσμα που θα την ικανοποιήσει απόλυτα και συγχρόνως θα είναι αρμονικό με το σύνολο, της ιδιαίτερα σημαντικής για την πελάτισσα σας, μέρας! 

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Για τον Κim Bourhila το ιδανικό είναι να ακούσει από τα χείλια της νύφης: «Είναι υπέροχο, είναι ακριβώς ότι ζητούσα». Η απόλυτη ικανοποίηση για τον KimBourhilaείναι να έχει πετύχει ένα αρμονικό αποτέλεσμα, πάντα σύμφωνα με την προσωπικότητα της νύφης! Αν η νύφη που θα αναλάβετε αναγνωρίσει, ότι αν και εξακολουθεί να είναι ο εαυτός της συγχρόνως αισθάνεται εντυπωσιακή, έχετε κερδίσει το στοίχημα!

 

                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 6652 times
Rate this item
(0 votes)