ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣΤΟΥ «Μέχρι χθες παράλειψη, από σήμερα πρόληψη»

Για μία ολοκληρωμένη και σφαιρική αντιμετώπιση των ασθενών, η Κλινική Μαστού συνεργάζεται με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων άλλων τμημάτων της Κλινικής ΡΕΑ, όπως ακτινολόγοι, κυτταρολόγοι, παθολογοανατόμοι, πυρηνικοί ιατροί, γυναικολόγοι, ογκολόγοι-χημειοθεραπευτές και πλαστικοί χειρουργοί. Μετά την πρόσφατη απόκτηση άδειας Μεικτής ΧειρουργικήςΚλινικής,στο πλαίσιο λειτουργίας του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητικής και Επανορθωτικής)η ΡΕΑ πραγματοποιεί επεμβάσεις, που αφορούν όχι μόνο αισθητικούς λόγους, αλλά και επεμβάσεις αποκατάστασης. Επίσης πλαισιώνεται από έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και φυσιοθεραπευτή για την φροντίδα μετά τις επεμβάσεις.

Επίσης πλαισιώνεται από έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και φυσιοθεραπευτή για την φροντίδα μετά τις επεμβάσεις.

Η Κλινική Μαστού είναι άρτια εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που επιτρέπουν την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση όλων των τύπων παθήσεων του μαστού.

Στην Κλινική Μαστού της ΡΕΑ διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ψηφιακή Μαστογραφία αποτελεί τη νεότερη μέθοδο ακτινογραφίας του μαστού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια, με μικρότερη ακτινοβολία, σε σχέση με τις αναλογικές μαστογραφίες. Η Κλινική Μαστού διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου και στην καλύτερη ανάληση των ψευδώς θετικών ευρημάτων.

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ

Το εξειδικευμένο μηχάνημα υπερήχων μαστού της Κλινικής Μαστού ΡΕΑ προσφέρει τη δυνατότητα ελαστογραφίας, που παράλληλα αξιοποιεί την τελευταίο τύπου μέθοδο ShearWaveElastography, με την οποία ο υπερηχογράφος αποκτά νέα δυνατότητα αξιολόγησης και αξιόπιστης μέτρησης της σκληρότητας και ελαστικότητας των ιστών, ώστε να βοηθά την έγκαιρη διάγνωση.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (BREASTMRI)

Η μαγνητική μαστογραφία γίνεται συμπληρωματικά  και ενδείκνυνται σε νέες γυναίκες υψηλού κινδύνου με κληρονομικό ιστορικό, σε γυναίκες με πυκνούς μαστούς ή με ενθέματα σιλικόνης, καθώς και σε γυναίκες πριν τη χειρουργική επέμβαση.  Στην Κλινική Μαστού της ΡΕΑ, λειτουργεί Ανοικτός Μαγνητικός Τομογράφος, προηγμένης τεχνολογίας, ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία.

ΣΤΕΡΕΟΤΑΚΤΙΚΗ ΒΙΟΨΙΑ (MAMMOTOME)

Η Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας της Κλινικής Μαστού ΡΕΑ, με το ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης, βοηθάει το γιατρό να κάνει μια πολύ ακριβή διάγνωση σε περιπτώσεις ακτινολογικών αλλοιώσεων και σε πιθανές προκαρκινικές βλάβες.

Την Κλινική Μαστού ΡΕΑ συμπληρώνουν τα αξιόπιστα διαγνωστικά εργαστήρια (Μικροβιολογικό, Παθολογοανατομικό, Κυτταρολογικό). Η  ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με απόλυτη ασφάλεια, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τη γυναίκα.

 

Κλινική ΡΕΑ

Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17

Φάληρο

Τηλ. 210 9495000

www.reamaternity.gr

Read 1484 times
Rate this item
(0 votes)