Published in ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2011 ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!

 

Στρωθείτε στη δουλειά! = Mεταμορφώστε κάθε πελάτισσά σας σε ακαταμάχητη και πολύ θηλυκή γυναίκα. Θα διασκεδάσετε και οι ίδιες όμως. Eίναι η στιγμή που πρέπει να τολμήσετε τις αντιθέσεις και τις εκκεντρικές χρωματικές επιλογές.

ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑ

Για να προετοιμάσετε το δέρμα, είναι βασικό να το καθαρίσετε και να το ενυδατώσετε καλά. Περιμένετε δέκα λεπτά πριν απλώσετε το make-up, ώστε το προϊόν να απορροφηθεί σωστά.

Το δέρμα πρέπει να λάμπει φυσικά. Για να το κάνετε πιο εντυπωσιακό, είναι απαραίτητο να σβήσετε τις χρωματικές του ατέλειες και να φροντίσετε να μη γυαλίζει.

Aν η πελάτισσά σας έχει σημάδια ή ατέλειες, δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε make-upπολύ καλυπτικό σε όλο το πρόσωπο. Απλώστε μία απαλή στρώση ομοιόμορφα και μία δεύτερη μόνο στις περιοχές με τις ατέλειες του προσώπου.

¾           Υγρό make-up

Απλώστε το make-upμε πινέλο ή σφουγγαράκι, επιλέγοντας αυτό που σας βολεύει καλύτερα. Κατόπιν, χρησιμοποιήστε τη θερμότητα των δαχτύλων για να στρώσετε το make-up. Το δέρμα της πελάτισσάς σας θα γίνει πιο λαμπερό. Απλώστε την ίδια απόχρωση σε όλο το πρόσωπο και μετά χρησιμοποιήστε έναν τόνο πιο φωτεινό για να φωτίσετε και να τονίσετε κάποιες ζώνες του προσώπου.

¾                                             Πούδρα

Για δέρμα πιο φυσικό και ελαφρύ, χρησιμοποιήστε το πιο χοντρό και απαλό πινέλο που μπορείτε να βρείτε. Απλώστε την ίδια απόχρωση σε όλο το πρόσωπό σας και επιλέξτε έναν τόνο σκουρότερο για να κάνετε τα κοψίματα στα μάγουλα. Τοποθετήστε ανοδικά το ρουζ στα μήλα. Η γοητεία ενός προσώπου οφείλεται κατά πολύ στα ζυγωματικά. Όταν το φως παίζει πάνω στα μήλα, είναι σημάδι θηλυκότητας. Λαμπερά, απαλά ή φουσκωμένα, τα ζυγωματικά ζωντανεύουν με το χαμόγελο. Για να τα τονίσετε, απλώστε χρυσαφί ρουζ ή πούδρα, απαλά και σε μικρή ποσότητα, πάνω στα μήλα, το μέτωπο και τα βλέφαρα. Έπειτα προσθέστε λίγο ρουζ στα ζυγωματικά.

ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ

 

Τα μάτια έχουν την τιμητική τους. Είναι το επίκεντρο του προσώπου. Σκιές ματιών που είναι έτοιμες να παίξουν με το ντεγκραντάρισμα ή, αντίθετα, έρχονται αντιμέτωπες με πρωτότυπες αντιθέσεις: το βιολετί, το μοβ, το δαμασκηνί, το μπλε, το καφέ, φωτίζουν το βλέμμα όταν ιριδίζουν. Τα βιολετί και τα μπλε είναι οι πιο εμβληματικές αποχρώσεις για το 2011.

Το smokyeyeείναι σούπερ τάση×το έντονο ανθρακί δημιουργεί ελκυστικό, γοητευτικό βλέμμα. Γενικότερα, να γνωρίζετε πως οι πιο φωτεινές σκιές φωτίζουν και μεγαλώνουν, και πως οι πιο σκούρες σκιές δίνουν ένταση.

Αν χρησιμοποιήσετε τρία χρώματα:

-           Υπογραμμίστε τις κάτω βλεφαρίδες και την εσωτερική γωνία του ματιού με την ανοιχτόχρωμη.

-           Απλώστε την ενδιάμεση απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο και ελαφρά προς την εσωτερική γωνία του ματιού, ανεβαίνοντας προς το φρύδι.

-           Δώστε ένταση περιμετρικά στις πάνω βλεφαρίδες, με την πιο σκούρα απόχρωση, και σκιάστε ελαφριά την εξωτερική γωνία.

Τέλος, αν θέλετε να κάνετε παραδοσιακό μακιγιάζ στην πελάτισσά σας, λάβετε υπόψη τη μορφολογία του προσώπου της. Παρακάτω θα βρείτε κάποια επαγγελματικά τρικ.

-           Αν τα μάτια της έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους, χρησιμοποιήστε φωτεινό χρώμα στην εσωτερική γωνία τους και στα πτερύγια της μύτης.

-           Αν τα μάτια της είναι απομακρυσμένα μεταξύ τους ή αν η μύτη είναι πλατιά, απλώστε μια σκιά πιο σκούρα στο εσωτερικό των ματιών και στα πλαϊνά της μύτης.

-           Για να μεγαλώσετε τα μάτια της, απλώστε μια σκιά πιο ανοιχτόχρωμη στο κέντρο του κινητού βλεφάρου.

-           Για να ξυπνήσετε το βλέμμα της, απλώστε μια σκιά ανοιχτόχρωμη και φωτεινή στα φρύδια. Χρησιμοποιήστε μια απόχρωση πιο σκούρα στο κινητό βλέφαρο.

Και τώρα, λοιπόν, θα δώσουμε ένταση με το eyelinerκατά μήκος του άνω βλεφάρου, για να σχεδιάσουμε μια γραμμή πυκνή και ορισμένη, ή ακόμα καλύτερα με μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και στις ρίζες των βλεφάρων, με τη βοήθεια μικρών κουκκίδων ανάμεσα στις βλεφαρίδες. Έτσι, θα δώσετε στο βλέμμα μαγευτικό βάθος. Θα έχει ακόμη πιο μαγευτικό βάθος με τη χρήση αυτών των νέων μάσκαρα που ντύνουν τα μάτια με βλεφαρίδες δυνατές, λείες, ξεχωρισμένες και με όγκο.

Επαγγελματικό τρικ: αγγίζοντας με το μολύβι ανάμεσα σε κάθε βλεφαρίδα, θα δώσετε επίσης στην πελάτισσά σας την ψευδαίσθηση πως έχει περισσότερες και πιο πυκνές βλεφαρίδες.

Μπορείτε επίσης να της προτείνετε να βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες, και τότε θα έχει ένα θαυμάσιο βλέμμα.

Τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ των ματιών σας, τα φρύδια. Ξανασχεδιάστε τα φυσικά.

 

ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΣΤΟΜΑ

 

Τα χείλη λάμπουν με απαλές αποχρώσεις του ροζ και του έντονου κόκκινου. Θυμηθείτε ότι ένα στόμα χρωματισμένο και πολύ λαμπερό είναι σημαντικό ατού. Μπορείτε να επιλέξετε να απλώσετε ένα κραγιόν μόνο του, ή ένα γκλος μόνο του, ή και τα δύο. Σε αυτήν την περίπτωση θα ενώσετε την άνεση του κραγιόν με τη λαμπρότητα του γκλος. Το χαμόγελο της πελάτισσάς σας θα πρέπει να είναι φλογερό.

Το μολύβι που περιγράφει τα χείλη δεν είναι αναγκαστικά απαραίτητο. Χρησιμοποιήστε το μόνο όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε καλοσχηματισμένα χείλη.

 

 

 

ΝΥΧΙΑ ΤΟΛΜΗΡΑ

 

Τελευταία πινελιά στην ομορφιά είναι τα νύχια, που κι αυτά ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Επιλέξτε, ανάλογα με την πελάτισσα:

-               συντηρητικά: ταιριάζουν με τα αγγελικά χείλη. Τα βερνίκια είναι ροζέ,

-               φιλελεύθερα: υποστηρίζουν την ένταση του βλέμματος και τολμούν. Τα βερνίκια είναι μοβ, μπλε, ασημί.

Κανόνας: Τα νύχια πρέπει να είναι πολύ λαμπερά.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Για φέτος, στο μακιγιάζ πρέπει να ανατρέψετε τις συμβατικότητες. Ανακατέψτε τα χρώματα, προτείνετε smokyβλέμμα, χείλη που ακτινοβολούν και νύχια που λάμπουν.

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ SMOKY

 

Παντρέψτε τα τρία χρώματα που επιλέξατε (ανοιχτόχρωμο, ενδιάμεσο και πιο σκούρο). Απλώστε το πιο ανοιχτόχρωμο στο βλέφαρο, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία προς το τόξο κάτω από το φρύδι. Τοποθετήστε το ενδιάμεσο χρώμα από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική του βλεφάρου. Δώστε περισσότερη ένταση με το πιο σκούρο χρώμα στην εξωτερική γωνία. Τραβήξτε γραμμή με το μολύβι, σύρριζα με τις βλεφαρίδες, από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική. Το βλέμμα είναι μυστηριώδες και αιχμαλωτίζει.

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ (2 χρώματα)

 

Διαλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο και ένα πιο σκούρο χρώμα. Απλώστε το πιο ανοιχτό στο βλέφαρο, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία προς το τόξο του φρυδιού. Βάλτε το πιο σκούρο από την εξωτερική γωνία προς το μέσο του κινητού βλεφάρου. Το βλέμμα ακτινοβολεί φυσική λάμψη.

 

Read 2232 times
Rate this item
(0 votes)