Published in ΣΥΝΕΔΡΙΟ LNE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Featured

Συνέδριο περιοδικού les nouvelles esthetiques spa με θέμα 
«Υγεία και Ευεξία στον ανθρώπινο Οργανισμό με SPA MASSAGE» 
και διαγωνισμός Nail CHIC
Το πιο εξειδικευμένο περιοδικό στον κόσμο της Αισθητικής Les nouvelles esthetiques spa, διοργανώνει στις 28/2 έως 1/3/2015, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» (Καστοριάς 34 -36, Βοτανικός), το Δεύτερό του Πανελλήνιο Συνέδριο με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων επαγγελματιών, αλλά και επιστημόνων, οι οποίοι θα προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις νέες τεχνικές στους επαγγελματίες και σπουδαστές, που θα το παρακολουθήσουν.
Το συνέδριο τιμούν με τη συμμετοχή τους ιατροί και άλλοι αρμόδιοι επιστήμονες και θεραπευτές massage, οι οποίοι θα μιλήσουν για ζητήματα που συνδέονται με την υγεία και ευεξία του ανθρώπου, μεταδίδοντας με την επιστημονικότητά τους την απαραίτητη γνώση, που πρέπει να έχει ο επαγγελματίας, ο οποίος ασχολείται με τόσο σοβαρά θέματα.
Επίσημος καλεσμένος στο συνέδριο είναι ο παγκοσμίως γνωστός GILLES HORCLOIS Γκουρού τεχνικών massage, ο οποίος θα παρουσιάσει προχωρημένες τεχνικές του massage, αλλά και συνδυαστικές μεθόδους, που ο ίδιος έχει αναπτύξει. 
Παράλληλα, τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, 1η Μαρτίου, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με θέμα «GOURMET & GÂTEAU», σε κτιστό νύχι, με ακρυλικό ή gel και ελεύθερη διακόσμηση (3d, ζωγραφική, στρας κλπ), ενώ ο χρόνος δημιουργίας είναι συνολικά οι πέντε ώρες.
Όλες οι διαγωνιζόμενες θα αποκτήσουν certificate των διεθνών εκδόσεων Les nouvelles esthetiques spa, ενώ οι νικήτριες  του 1ου, 2ου και 3ου βραβείου θα αποκτήσουν και το δικαίωμα υποψηφιότητας στα προκριματικά του Διεθνούς Διαγωνισμού Nail CHIC, στις 29 Μαρτίου, στο Παρίσι, στο πλαίσιο του συνεδρίου των διεθνών εκδόσεων του περιοδικού Les Nouvelles esthetiques spa.
Κόστος συμμετοχής μόνο στο συνέδριο (28/2 & 1/3/2015):  35€
Κόστος συμμετοχής μόνο στο διαγωνισμό (1/3/2015) : 30€
Κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό και παρακολούθηση της πρώτης ημέρας του συνεδρίου (28/2/2015) :  45€
 
 
  • Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν και τεχνίτριες με διαγωνισμό Inbox, οι οποίες θα αποστείλουν τις δημιουργίες τους σε ταχυδρομική θυρίδα. (Διευκρίνιση: στις διαγωνιζόμενες θα δοθεί certificate των διεθνών εκδόσεων Les nouvelles esthetiques spa, και στις νικήτριες βραβείο διάκρισης. Σημειώνεται ότι  δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προκριματική διαδικασία του  Διεθνούς Διαγωνισμού Nail Art, στις 29 Μαρτίου, στο Παρίσι)
  • Τα θέματα του διαγωνισμού Inbox είναι: 
1. flat nail art ζωγραφική με θέμα «COMICS»  [απαραίτητη η ζωγραφική σε όλα τα νύχια με οποιαδήποτε τεχνική -ζωγραφική με ακρυλικά χρώματα, χρώματα ακουαρέλας, μανό, gel, διακοσμητικά κλπ]
 
2. ανάγλυφα σχέδια 3D  με θέμα «GREEK MYTHOLOGY» [με ακρυλικό ή gel και διακοσμητικά] 
 
Κόστος συμμετοχής 30€
 
Οι διοργανωτές του Συνεδρίου φιλοδοξούν με το πέρας των εργασιών όλοι να αποχωρήσουν πλουσιότεροι σε γνώση, σε ιδέες, και με αισιοδοξία για μια νέα δημιουργική επαγγελματική πορεία.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:  2105913650
 

ΟΡΟΙ LIVE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 
ΟΡΟΙ ΤΟΥ LIVE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: GOURMET & GÂTEAU
ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 4 ΩΡΕΣ
 
Όλες οι εργασίες θα πρέπει να γίνουν  από τους διαγωνιζόμενους εκείνη τη στιγμή. Επιτρέπεται, μόνο για τα 3D, να έχουν προετοιμαστεί από πριν, που, όμως, η τοποθέτηση και το στήσιμο θα γίνουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώπιον των κριτών. Παραβίαση αυτού του όρου θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο διαγωνιζόμενος. 
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν κανονίσει να φέρουν το δικό τους μοντέλο.
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι συνεπείς στην ώρα που θα έχει τεθεί για την εγγραφή τους. Όσοι δεν θα βρίσκονται στην αίθουσα του διαγωνισμού έγκαιρα, θα αποκλεισθούν. Το ίδιο ισχύει και γα τα μοντέλα τους.
Διαγωνιζόμενοι και μοντέλα θα πρέπει να είναι παρόντες για την ενημέρωση πριν την εκκίνηση του διαγωνισμού.
Από την στιγμή που θα ξεκινήσει η ενημέρωση, ο διαγωνιζόμενος δεν επιτρέπεται να αγγίξει τα νύχια του μοντέλου μέχρι να κηρυχτεί η έναρξη του διαγωνισμού.
Ένα πλήρες σετ νυχιών (2 χέρια) θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και όλες οι εργασίες θα πρέπει να έχουν τελειώσει στο χρόνο που θα έχει οριστεί από την αρχή.
Τα νύχια των μοντέλων θα έχουν ελεγχθεί από τους κριτές κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ώστε να βεβαιωθούν ότι καμιά προεργασία δεν έχει γίνει. Αν βρεθεί ότι έχει γίνει ήδη προεργασία, ο διαγωνιζόμενος θα υποστεί πρόστιμο μείον 5 βαθμών από το τελικό αποτέλεσμα.
Επιτρέπεται στους διαγωνιζόμενους να ετοιμάσουν τα εργαλεία και τα υλικά τους κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους όλα τα υλικά, συσκευές π.χ. λάμπες πολυμερισμού, τροχούς και μπαλαντέζες/πολύπριζα ή ο,τιδήποτε άλλο χρειαστούν.
Θα παρέχεται σε κάθε διαγωνιζόμενο από μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Δεν θα γίνουν επιστροφές του ποσού εγγραφής για τους διαγωνισμούς και δεν μεταφέρονται από μια κατηγορία στην άλλη.
Μόλις λήξει ο προκαθορισμένος χρόνος, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει αμέσως να σταματήσουν την εργασία τους. Όσοι συνεχίσουν μετά την ειδοποίηση ότι ο διαγωνισμός έχει λάβει τέλος, θα υπόκεινται σε μείωση 10 βαθμών από το τελικό αποτέλεσμα.
Νύχια που δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες, θα  παίρνουν αυτόματα μείωση 10 βαθμών από το τελικό αποτέλεσμα.
Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει λάβει ένα αριθμό από τη διοργάνωση κατά την εγγραφή του.
Οι διαγωνιζόμενοι δεν επιτρέπεται να παίρνουν πράγματα από την τσάντα/βαλιτσάκι τους κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, εκτός κι αν ζητήσουν να παρίσταται ένας από τους κριτές ή ένας από τους βοηθούς της διοργάνωσης.
Για κάθε επιβολή ποινής μείωσης βαθμών, αρχικά, θα γίνεται μια προειδοποίηση. Αν συνεχιστεί το παράπτωμα, θα επιβάλλεται η προβλεπόμενη ποινή. Αν, παρ’ όλα αυτά, συνεχίσει να γίνεται το παράπτωμα, θα αποκλείεται ο διαγωνιζόμενος εντελώς από τον διαγωνισμό.
Οι αποφάσεις/βαθμολογίες των κριτών είναι οριστικές.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, το βραβείο θα μοιράζεται.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και της διαδικασίας κρίσης, τα κινητά, τόσο των διαγωνιζόμενων, όσο και των μοντέλων, θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα.
Όποιος κερδίσει το πρώτο βραβείο θα έχει δικαίωμα να λάβει μέρος στον αντίστοιχο διαγωνισμό nail chic στο Διεθνές συνέδριο του les nouvelles esthetiques - spa στη Γαλλία.
 
 
Read 3072 times
Rate this item
(0 votes)